Dr. Saadettin Hacı Evliyagil Anadolu Lisesi

Vizyon: İçinde yaşadığımız bilgi çağında;bölgesinde,üstün akademik başarıya sahip,sosyal değerleri evrensel değerlerle harmanlayan üretken ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Dr. Saadettin Hacı Evliyagil Anadolu lisesi olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, aklın ve bilimin ışığında düşünebilen, erdemli,insana ve doğaya saygılı,yerel ve evrensel değerleri özümsemiş öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.10-15.20
Isınma: Kalorifer (Fuel-Oil)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (422) 843-4003

WEB - https://drsaadettinhacievliyagilanalis.meb.k12.tr

Adres - Hatunsuyu Mahallesi Malatya Yahya Kemal Caddesi No15 Battalgazi/ MALATYA

Yerleşim Yeri - Hatunsuyu Mahallesi, Malatya Cad. No:15 Battalgazi/ MALATYA

Ulaşım İl Merkezinden Adliye Yanında , Büyükşehir (MOTAŞ) otobüsleri ile Hatunsuyu Mahallesine (15 Dakikada bir) sefer düzenlenmektedir. Okulumuzun ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezine 8 km (Otobüs İle ortalama 15 dk mesafede)